Documentaire

Deze zomer ontvingen we van de gemeente Amersfoort subsidie om een documentaire te maken over de ontwikkeling van een bijzonder stuk Amersfoort: De Nieuwe Stad. Inmiddels zijn we druk met researchen, produceren, filmen en monteren.

Twitter Header

 

Organisch proces

Het maken van deze film is een spannend proces. We zijn met een open, onafhankelijke en kritische blik van start gegaan. Hoe ontwikkelt het gebied zich? De droom is mooi, maar wordt de droom ook werkelijkheid? Het gebied ontwikkelt zich op een organische manier, maar wat is dat eigenlijk, organische ontwikkeling? Wat gaat er niet goed? Wat lukt er wel? Deze, en nog vele andere vragen komen op ons pad. De transformatie vindt bijvoorbeeld ook plaats in de gemeente Amersfoort. Zij moeten ook op een andere manier gaan werken. Gaat dat lukken?

Langdurig filmproject

Deze documentaire is de start van een langdurig filmproject, waarbij we de ontwikkelingen van het gebied nauwgezet volgen. Het is niet af binnen twee jaar. Ook niet binnen twintig jaar. Misschien is het wel nooit af. We hebben een website gelanceerd over de film, waarop de eerste trailer te zien is.

Kijk snel op: www.hetisnooitaf.nl ! De film gaat 1 mei 2015 in première.

Achtergrond Twitter