Hospice Dôme is een hospice in Amersfoort. Hier biedt men 24 uur per dag zorg aan mensen in de laatste levensfase.

Het hospice ontwikkelde een compleet nieuwe website en wilde daar ook graag videocontent op plaatsen. We ontwikkelden hiervoor vier video’s die op verschillende plekken op de website geplaatst zijn.

Uit onze voorgesprekken met verschillende medewerkers en vrijwilligers kwam naar voren dat het hospice een hele fijn, warme en veilige plek is om te zijn en om te werken. In de film over de zorg bij het hospice wilden we hier dan ook de nadruk op leggen. We interviewden verschillende medewerkers, vrijwilligers en (heel bijzonder) ook gasten en naasten. Daarnaast filmden we veel verschillende sfeerbeelden in de diverse ruimtes van het hospice. Zo krijgen geïnteresseerden in een paar minuten een goed beeld van de sfeer en de zorg in het hospice.

Naast een film over de zorg, maakten we ook films over opleidingen, werken bij het hospice en de Stichting Vrienden van Hospice Dôme.

Alle video’s leverden we aan met én zonder ondertiteling. Ook maakten we verschillende resoluties om de films te kunnen verspreiden via social media. Denk hierbij aan vierkante video’s (1:1) en verticale video’s (9:16).

Terug naar portfolio