Animatieanimatie

Waarom zou je een animatie laten maken? Het gebruiken van een animatie op websites en tijdens presentaties zorgt voor snelle informatieoverdracht die beter blijft hangen. Animatie valt op. Een animatie maakt ingewikkelde thema’s begrijpbaar. Wij ontwikkelen samen met jou een script en bekijken welke stijl het beste past bij jouw verhaal.

Animaties bekijken

BedrijfsfilmBedrijfsfilm-videoproducties-videoproductiebedrijf-bedrijfsfilm-bedrijfsvideo-amersfoort-media--videoproductie--video-laten-maken-journalistiek

Dé manier om jouw bedrijf naar buiten toe te presenteren is natuurlijk een mooie bedrijfsfilm. Je kunt mensen kennis laten maken met je bedrijf, je product en de mensen die er werken. Wij maken journalistieke bedrijfsfilms, waarin we op zoek gaan naar de essentie van het bedrijf. We interviewen medewerkers, brengen processen in beeld en betrekken de kijker bij jouw organisatie.

Bedrijfsfilms bekijken

FundraisingFundraising-videoproducties-videoproductiebedrijf-bedrijfsfilm-bedrijfsvideo-amersfoort-media--videoproductie--video-laten-maken-journalistiek

Laat een enthousiasmerende film zien om mensen te overtuigen om jouw organisatie of goed doel te steunen. Gebruik een opvallende video tijdens een presentatie om een grote opdracht binnen te halen. Win een pitch door het vertonen van een prikkelende videoproductie. Kortom, film zorgt voor betrokkenheid. Film overtuigt door de juiste combinatie van beeld en geluid.

Fundraisingfilms bekijken

internetvideoInternetvideo

Een website zonder film en video is eigenlijk niet compleet. Presenteer jouw bedrijf of organisatie via internetvideo en bereik meer mensen. Video is makkelijk te verspreiden via social media en andere online kanalen. Dit zorgt voor meer bereik en meer betrokkenheid. Bedenk goed welke boodschap je wilt overbrengen, dan denken wij mee en maken een mooie film voor op jouw website.

Internetvideo’s bekijken

onderzoeksfilmOnderzoeksfilm

Veel organisaties en bedrijven doen onderzoek. Maar hoe presenteer je dit onderzoek het beste naar de buitenwereld? Een film is ideaal om onderzoek op een begrijpelijke manier te laten zien, in korte tijd samen te vatten en een gezicht te geven aan de mensen waar het om gaat. Als kijkers dan geprikkeld zijn, gaan ze verder lezen of zich verdiepen in het onderwerp.

Onderzoeksfilms bekijken

reportageReportage

Een videoreportage kun je inzetten als kort verslag van een bepaalde gebeurtenis. Deze vorm is met name geschikt voor bijeenkomsten, projecten, congressen en acties. De reportage bestaat uit (sfeer)beelden, reacties van betrokkenen en bijvoorbeeld interviews met experts. Een reportage is uitermate geschikt om te delen via diverse online kanalen. Dit leidt tot een breder publiek en meer bereik.

Reportages bekijken

topicstarterTopicstarter

Film is een krachtig medium om een onderwerp in te leiden. Een film als topicstarter kun je inzetten ter introductie van een onderwerp bij een congres, een spreker op een bijeenkomst en natuurlijk op een website. Ook kun je goede voorbeelden in beeld brengen ter inspiratie van anderen. Film brengt emoties over en vormt daardoor een goede aanleiding tot een gesprek of discussie.

Topicstarters bekijken

webserieWebserie

Soms is het beter om een aantal korte films te maken in plaats van één langere film. Met name op internet is de aandachtsspanne kort en zijn mensen op zoek naar waardevolle informatie. Maak bijvoorbeeld een webserie over verschillende klantervaringen of breng verschillende expertises van jouw bedrijf in beeld. Hoe meer aanbod, hoe beter vindbaar je bent.

Webseries bekijken