Leer Betere Video’s Maken met de Online Cursus Filmen van GGTV

Breng jouw video’s naar een hoger niveau.

Wij laten je in deze online cursus filmen zien welke stappen je kan zetten om jouw video’s te verbeteren. Denk aan het leren kennen van je camera. Het verbeteren van jouw composities. Het voorbereiden van jouw filmopname. En nog veel meer!

Ook leren we je meer over de inhoudelijke kant van films maken. Wij komen uit de journalistiek en werken zelf veel met interviews om onze video’s ook een inhoudelijke lading te geven. Wij leren jou hoe je het beste een interview kunt doen met een camera erbij. Want dat is nog niet zo makkelijk als het lijkt.

De online cursus filmen bevat 36 videolessen met uitleg in tekst en oefeningen.

De Online Cursus Filmen bestaat uit 5 modules. In vijf modules leren wij je alle basiskennis die je nodig hebt om jouw filmskills op een hoger niveau te brengen.

Module 1: Hoe werkt een camera?
We leren je over de verschillende functies van een camera en hoe je die kunt inzetten. Van zoomen tot werken met licht.

Module 2: Licht, geluid en stabilisatie
Welke accessoires heb je nodig om jouw video’s op een hoger niveau te brengen? Denk hierbij aan microfoons, licht en stabilisatie.

Module 3: Hoe maak ik betere shots?
We geven je bruikbare tips om jouw shots te professionaliseren. Hoe verbeter je de compositie van je shots? Hoe zit het met bewegingen? Welke shots zijn bruikbaar?

Module 4: Interviewen met camera
Om je video’s ook inhoudelijk op een hoger niveau te brengen, leren we je hoe je moet interviewen met een camera erbij: zowel compositie als interviewtechnieken.

Module 5: Voorbereiding en storytelling
Een goede voorbereiding is essentieel om goede video’s te maken. Waar moet je allemaal aan denken?

De cursus is gebaseerd op onze ervaring als journalistiek filmmakers. In de cursus geven wij je les door middel van uitlegvideo’s, tekst en plaatjes. Ook laten we je veel voorbeelden zien van video’s die wij maakten in de praktijk. Zo leer je de verschillende technieken herkennen en toepassen. Ook geven we je concrete opdrachten waarmee je aan de slag kunt.

Schrijf je nu in voor de ONLINE CURSUS FILMEN.

Speciale aanbieding! Nu geen € 99,- maar slechts € 74,-

Na inschrijving en betaling krijg je direct toegang tot de online leeromgeving. Je kan dus direct beginnen met de eerste lessen.

Jouw docenten
Wij zijn Arjen Hoeve en Matthijs de Raad. Samen vormen wij GGTV, een filmproductiebedrijf dat voortgekomen is uit onze gezamenlijke tijd op de opleiding Journalistiek. Inmiddels zijn we bijna vijftien jaar en vele honderden films voor heel veel mooie opdrachtgevers verder. Daar zijn we best wel een beetje trots op.

We leren jou graag de kneepjes van het vak in deze online cursus!