Wie zijn de gezichten achter GGTV?

Wij laten liever onze films voor ons spreken. Maar vooruit!

Wij zijn Arjen Hoeve en Matthijs de Raad. Samen vormen wij GGTV, een filmproductiebedrijf dat voortgekomen is uit onze gezamenlijke tijd op de opleiding Journalistiek. Inmiddels zijn we bijna vijftien jaar en vele honderden films voor heel veel mooie opdrachtgevers verder. Daar zijn we best wel een beetje trots op.

Impact

Wat altijd is gebleven, is onze drive om de wereld een beetje mooier te maken met impactvolle videoproducties. We brengen graag sociale, menselijke verhalen over positieve veranderingen in de samenleving in beeld, die bijdragen aan begrip of discussie. Omdat dat past bij wie wij zijn en omdat we daar energie van krijgen. Dat doen we zo puur mogelijk. Want alleen die benadering doet recht aan deze verhalen.

Vertellers

De mensen die voor onze camera verschijnen zijn de vertellers. Een projectleider, een jongerenwerker, een bewoner. Wij kauwen niks voor en er komt geen voice-over aan te pas, ook al spreekt de geïnterviewde minder vloeiend. Onze kracht is juist dat we die persoon op zijn of haar gemak stellen. We houden het graag klein en laagdrempelig. De geïnterviewde bevindt zich in een onnatuurlijke setting, met een camera op zich gericht. Dat vindt niemand fijn. Toch weten wij een sfeer te creëren waarin het minder spannend is. Zodat de geïnterviewde én het verhaal het beste tot hun recht komen.

Realistisch

Onze films zijn mooi, maar niet opgedoft. Wij houden het echt: pure verhalen, realistische beelden. Omdat we alleen daarin geloven.