Van vrolijkheid en sympathie tot enthousiasme en spanning. Film is als geen ander in staat om emotie op te wekken en heeft een grote impact. Jij wilt ook een video laten maken? Des te belangrijker om goed na te denken over wat je er mee wilt bereiken. GGTV denkt met je mee en ontwikkelt een film die jouw communicatieboodschap vertelt, versterkt en verspreidt.

Interviews die boeien

Kijkers hebben vertrouwen in mensen die persoonlijke ervaringen met ze delen. Interviews vormen daarom de basis voor onze films, of het nu gaat om een korte reportage of een uitgebreide bedrijfsfilm. Wij dagen de hoofdrolspelers uit hun verhaal te vertellen en dringen met onze vragen snel door tot de kern. Een heldere verhaallijn, pakkend beeld en passende achtergrondmuziek doen de rest. Het resultaat is een film die de kijker boeit en overtuigt.

Waarover wil jij een video laten maken?

Onze aanpak is bij uitstek geschikt om de passie van medewerkers van een bedrijf over te brengen of complexe vraagstukken in korte tijd inzichtelijk te maken. Je kunt met video marketing je (online) bedrijfsprofiel aantrekkelijker maken of kijkers emotioneel betrekken bij je organisatie. Denk daarnaast aan de evaluatie van projecten, een overzicht van best practices of een film ter inspiratie. Waarover wil jij een video laten maken?

GGTV ontwikkelt en produceert films voor zowel maatschappelijke organisaties als bedrijven. Daarnaast ontwikkelen wij onze eigen filmconcepten. Ons portfolio varieert van online commercials en teasers tot bedrijfsfilms en documentaires die aanzetten tot nadenken.

Meer dan 10 jaar ervaring

We hebben meer dan 10 jaar ervaring in de audiovisuele sector en maakten al honderden films, video-items, reportages, bedrijfsfilms, documentaires en videoproducties voor organisaties in de commerciële en maatschappelijke sector. Deze ervaring zetten we elke dag weer in om voor jou de beste videoproductie te maken.

We vinden het leuk om een keer koffie te drinken en te praten over jouw filmplannen.