Incompanytraining: Filmen en Monteren voor Professionele Videomarketing

Verover de wereld van videomarketing met onze incompanytraining! Videomarketing is niet langer een trend, maar een noodzaak. We begrijpen dat je zelf overtuigende video’s wilt maken voor je bedrijf of organisatie, maar waar begin je? Hoe zorg je ervoor dat je video’s een professionele uitstraling hebben? Bij ons leer je de essentiële vaardigheden op het gebied van filmen, interviewen, storytelling met beeld en editen/monteren. In korte tijd tillen we jouw video’s naar een hoger niveau.

Ontdek Onze Incompany Training: Video’s Maken als een Professional

Eerdere klanten van onze incompany training zijn gerenommeerde bedrijven zoals Hitachi, de Politie, Movisie en Latentis. Nu is het jouw kans om de wereld van videomarketing te veroveren met onze aangepaste incompanytraining.

Programma

Dag 1: Leer de Basisprincipes

Op de eerste dag dompelen we je onder in de wereld van videoproductie. We leren je de basisprincipes van cameragebruik en beeldcompositie. Daarnaast gaan we dieper in op het produceren van inhoudelijke video-items. Tijdens deze dag behandelen we onderwerpen zoals het de werking van een camera, het afnemen van interviews voor de camera, de productie van video-items en het bepalen van de juiste invalshoek voor elk onderwerp. Je leert hoe je elk onderwerp het beste kunt vertalen naar pakkende beelden.

Dag 2: Bewerk en Publiceer als een Pro

Op de tweede dag ga je aan de slag met beeldbewerking en publicatie. We leren je de kunst van itemopbouw, montage en hoe je jouw video’s geschikt maakt voor online publicatie. Aan het einde van de tweede dag heb je een volledig gemonteerde video op je eigen website geplaatst. Je zult versteld staan van je eigen vaardigheden en het professionele resultaat.

Voor Wie?

Eerdere incompanytrainingen gaven we aan Hitachi. Zij werkten aan een e-learning voor nieuwe medewerkers en wilden daarvoor videomateriaal maken. In de werving en selectie van Latentis speelt video een belangrijke rol. Wij leren alle medewerkers de kneepjes van het vak. De communicatiemedewerkers van de IT afdeling van de Politie volgden training om zelf interne video’s te leren maken. En Movisie wilde zelf video’s leren maken voor hun communicatie-uitingen, maar ook beter leren begrijpen wat er allemaal bij komt kijken. Zo kunnen ze externe partijen beter aansturen.

Op Maat

De basis van deze training is onze 2-daagse training ‘Video-items maken’. Deze is goed aan te passen op de organisatie die de incompanytraining volgt. Willen jullie werken met specifieke camera’s? Dan passen wij de training daar op aan. Willen jullie werken aan een e-learning, ook daar kunnen we mee aan de slag. Willen jullie werken met een videoformat? Samen kunnen we werken aan de ontwikkeling daarvan.

Ervaringen van Eerdere Deelnemers

Bekijk wat Sifra van Movisie, één van onze eerdere deelnemers, te zeggen heeft over haar ervaringen met onze incompanytraining.

Remco Knubben van Latentis volgde met zijn collega’s de incompanytraining. Hij zegt daarover:

“Goede trainers die je de kneepjes van het vak leren in een inspirerende omgeving.”

Investering

We bieden deze training aan voor een bedrag vanaf €2950,-. Dit is inclusief:

  • 4 cursisten*
  • 2 dagen cursus met ervaren docent**
  • cursuslocatie in Amersfoort***
  • lesmateriaal
  • koffie/thee
  • lunch bij Het Lokaal
  • 6 maanden kosteloos support (telefoon & mail)
  • certificaat van deelname

* Neem contact op voor een offerte op maat voor deelname van meer dan 4 cursisten.

** Optioneel uit te breiden tot 4 dagen

*** Externe locatie is mogelijk in overleg en het genoemde bedrag is exclusief reistijd, reiskosten en een cursuslocatie.

Nazorg en Ondersteuning

Bij deze incompanytraining hoort ook nazorg via e-mail of telefoon. Wij staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden en feedback te geven, zelfs nadat de training is afgerond. Je staat er niet alleen voor.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze incompanytraining jouw bedrijf kan helpen excelleren in de wereld van videomarketing.

Interesse?

Neem contact op voor meer informatie en/of een offerte op maat.