We zijn al ruim twee maanden onderweg in 2020. Maar wat waren eigenlijk onze hoogtepunten in 2019. Dit waren onze mooiste projecten van het afgelopen jaar:

  • We brachten het organisatietraject in beeld van Koningsdag 2019 in Amersfoort. We begonnen in november 2018 al met filmen en leverden in december 2019 de laatste montage op. Benieuwd? Kijk hier de publieksfilm over Koningsdag in Amersfoort.

 

  • Lithos is een Amersfoorts bouwbedrijf met een sociaal hart. In Bergen op Zoom bouwen ze samen met de gemeente en woningbouwcorporatie aan Gageldonk-West. We maakten een reeks video’s over de transformatie van deze voormalige probleemwijk en de unieke manier van werken. De eerste korte video is hier te bekijken.

 

  • Erasmus+ benaderde ons met de vraag: “Hoe creëer je echte impact bij een jongerenproject?” We maakten een film over die vraag met mooie praktijkvoorbeelden uit Den Haag en Amsterdam. De film is vertoond op een groot congres over de impact van Erasmus+. Nieuwsgierig? Bekijk de film hier.

 

https://vimeo.com/383713205

  • In 2019 is ook een mooie samenwerking ontstaan met Movisie, hét landelijk kennisinstituut voor een samenhangende aanpak van sociale vraagstukken. In 2019 maakten we al wat mooie producties voor ze. In 2020 mogen we weer een aantal mooie praktijkvoorbeelden laten zien van sociale projecten met impact in Nederland.