Voor de nieuwe website van Verloskundigen Amersfoort produceerden wij een mooie webserie over deze verloskundigenpraktijk in Amersfoort. Het doel van de serie is om de bezoeker van de website vast kennis te laten maken met alle verloskundigen. Daarnaast wil de praktijk graag wat meer informatie geven over de begeleiding die ze bieden tijdens de verschillende stadia van een zwangerschap. Tenslotte wilde de praktijk ook graag ervaringen delen van cliënten die bij de praktijk onder begeleiding zijn geweest.

Bij deze opdracht kozen we niet voor één lange video waarin al deze onderwerpen worden belicht, maar we kozen voor een reeks korte video’s waarin verschillende onderwerpen worden behandeld. Op deze manier kan de kijker kiezen welke film te kijken aan de hand van het onderwerp dat hij/zij op dat moment interessant vindt. Wij kozen voor een chronologische indeling gebaseerd op het verloop van de zwangerschap. Naast een korte introductie van de praktijk maakten we korte films over de onderwerpen Kinderwens, Zwanger, Echo, Bevalling en Kraambed.

De bedrijfsfilms zijn mooi geïntegreerd in de website en worden regelmatig bekeken door bestaande en nieuwe cliënten van de praktijk.

Terug naar portfolio