“Een TerugTrekking is een betekenisvolle duw op de rem. Vertragen. Geen telefoon, geen horloge en geen contact met thuis en werk. Een week in de natuur met in je rugzak alles wat je hiervoor nodig hebt. Ruimte om stil te staan bij dat wat je echt aandacht wil geven. Tijd om tot rust en tot doorleefde inzichten te komen. Richting en intrinsieke motivatie om je te ontwikkelen.”

Matthijs ging mee met een TerugTrekking naar IJsland. Normaal gesproken gaat er geen camera mee, maar speciaal voor deze keer had de facilitator een camera mee en filmde op verschillende momenten tijdens de tocht. Na afloop interviewde Matthijs de deelnemers én liet hij zich interviewen. Wij maakten er een mooie film van over de impact die een TerugTrekking kan hebben.

We maakten een lange video voor op de website van Versy, de organisatie die de TerugTrekking organiseert. Daarnaast maakten we een korte video voor op sociale media. Deze is bedoeld als teaser om de interesse van mensen te wekken, zodat ze op de website gaan kijken voor meer informatie. Deze korte versie is ook voorzien van ondertiteling, omdat diverse sociale media zoals Facebook en Twitter een video standaard afspelen zonder geluid.

 

Terug naar portfolio