In samenwerking met Buitengewoon Concept ontwikkelden we een film voor Lithos, een bouwbedrijf uit Amersfoort. Ze deden mee in een aanbestedingstraject voor een ingrijpende wijkvernieuwing in Bergen op Zoom. De visie van Lithos draait om de mensen in de wijk. Ze betrekken de bewoners bij de uitvoering van de plannen en luisteren naar hun wensen. Dit wilden ze laten zien in een film. In de film gaan de mensen van Lithos de wijk in en vragen aan mensen op straat over de wijk en hun visie op de toekomst.

De film voor de aanbesteding werd vertoond tijdens de eindpresentatie, waarin elk bouwbedrijf zijn visie liet zien. We maakten een korte teaser die werd meegestuurd met het projectboek. Deze teaser maakten de woningbouwcorporatie nieuwsgierig naar de presentatie.¬†Tijdens de presentatie werden er vier korte films vertoond met de onderwerpen ‘Bewoners en Ondernemers’, ‘Stakeholders’, ‘Over Lithos’ en ‘Toekomst’.

De film heeft uiteindelijk opgeleverd dat Lithos de aanbesteding won en op dit moment bezig is met de wijkvernieuwing in Bergen op Zoom.

Terug naar portfolio