De eigenaar van MOOD Massage & Opleidingen, Rolf van Deursen, was op zoek naar een unieke manier om zijn bedrijf in beeld te brengen bij potentiële nieuwe cursisten. MOOD verzorgt diverse massage opleidingen. Na de verhuizing naar De Nieuwe Stad was het contact snel gelegd. Rolf daagde ons uit om een bedrijfsfilm te maken waar mensen nog lang over zullen praten.

De handschoen was snel opgepakt en in overleg met MOOD maakten we een plan en schreven het script. De bedrijfsfilm laat aan de ene kant de ervaringen zien van oud-cursisten, die door massage echt hun leven hebben omgegooid en aan de andere kant brengt de film de sfeer over van de opleidingen, de ruimte en de omgeving van De Nieuwe Stad. We wisselen interviews met Rolf en drie oud-cursisten af met beelden van een opleiding en oud-cursisten die inmiddels een eigen praktijk zijn begonnen. De ontspanning van massage staat daarbij centraal.

De bedrijfsfilm wordt gebruikt op de homepage van MOOD en verspreid via diverse social media zoals Facebook, Twitter en natuurlijk YouTube.

Voor ons als filmmakers is het altijd leuk om reacties te krijgen op onze producties. Hieronder een kleine selectie van reacties op Facebook op de film:

Mooie film en duidelijke uitleg in een ontspannen sfeer.

Erg mooi filmpje, straalt vertrouwen en kundigheid uit.

Mooie duidelijke film. Waar de rust die jij uitstraalt goed in uitkomt.

Terug naar portfolio