De website Marktplaats is niet alleen interessant voor particulieren die spullen willen kopen en verkopen. Ook bedrijven ontdekken de mogelijkheden van deze website. Marktplaats Zakelijk is de afdeling die bedrijven helpt met adverteren. In opdracht van Marktplaats Zakelijk maakten we vier filmportretten van verschillende bedrijven in de automotive sector. We brengen in beeld hoe deze bedrijven omgaan met de crisis, innovatieve oplossingen bedenken en wat de samenwerking met Marktplaats voor hun betekent.

We kozen voor het maken van persoonlijke bedrijfsfilms. De hoofdpersonen in de films zijn autodealers die ervaring hebben met het gebruiken van Marktplaats. De kijker leert de hoofdpersonen en hun bedrijf kennen, waardoor hij/zij zich kan identificeren met de betreffende autodealers. Hierdoor krijgt de uiteindelijke boodschap dat het nuttig is om te adverteren op Marktplaats veel meer geloofwaardigheid.

Deze vier films over verschillende soorten autodealers worden gebruikt door accountmanagers om potentiële nieuwe klanten te overtuigen van de kracht van adverteren op Marktplaats. Tijdens gesprekken bij autobedrijven laten zij op hun tablet de bedrijfsfilm zien die bij de klant past.

We maakten geen reclamefilms voor adverteren op Marktplaats, maar geloofwaardige en authentieke portretten met een verhaal waarbij Marktplaats een rol speelt bij het succes van de bedrijven.

Terug naar portfolio