Van Schoonhoven Infra gaat de komende twee jaar de riolering en bestrating in een groot deel van Hoogland vernieuwen. Normaal gesproken houden ze een informatieavond voor bewoners en ondernemers om kennis te maken en vragen te beantwoorden. Door de huidige geldende corona maatregelen kon dat niet. Vandaar dat ze ons vroegen om een korte introductievideo te maken over de werkzaamheden. Door het kijken van deze video weten omwonenden en ondernemers wat er gaat gebeuren en waarom. Daarnaast maken ze kennis met een aantal medewerkers van Van Schoonhoven die actief zijn op het project.

Eén van de belangrijkste doelen van de video was om omwonenden de mensen achter het project te laten zien. Vandaar dat we er voor hebben gekozen om gebruik te maken van de Voxbox Pro. Hiermee interviewen we onze hoofdpersonen, maar tegelijkertijd kijken ze recht in de camera. De kijker voelt zich daardoor direct aangesproken en meer betrokken bij de video.

De video is meegestuurd in de nieuwsbrief voor omwonenden en maakt deel uit van de Bouwapp, waarmee bewoners en ondernemers op de hoogte kunnen blijven van de werkzaamheden.

Terug naar portfolio