Stichting Moria biedt opvang en persoonlijke begeleiding aan ex-gedetineerde jongeren en werkt met hen aan een nieuw toekomstperspectief. De stichting bestaat inmiddels 20 jaar en vroeg aan ons om hun verhaal te vertellen in een korte film. Ze kijken met andere ogen naar ‘hun jongens’ en hopen dat deze film daar aan kan bijdragen. Werken aan vrijheid is hard werken. Niet alleen voor de jongens en de begeleiders, maar ook voor de maatschappij.

“Gun de jongens die hier wonen een nieuwe kans.”, aldus André Stuart, directeur van de stichting.

We vertellen het verhaal van de stichting vanuit het perspectief van een aantal bewoners. Zij geven ons een open en eerlijk inkijkje in hun leven. Daarnaast leggen twee professionals de visie uit achter de werkwijze van Moria.

Tijdens de conferentie ter gelegenheid van het 20 jarig bestaan van Stichting Moria kregen de bezoekers de voorvertoning te zien van de film. Nu wordt de film als presentatie van de stichting ingezet. Het is een eerste kennismaking voor samenwerkingspartners en mogelijke nieuwe bewoners. De film wordt onder andere ingezet bij presentaties en gesprekken.

Terug naar portfolio