‘T is for Tech’ is een stichting die technisch onderwijs verbetert, innoveert en promoot in de regio Eemland. Een aantal keer per jaar organiseren zij netwerkbijeenkomsten voor alle partners: bedrijven, docenten, scholieren en andere geïnteresseerden. In verband met de corona maatregelen werd deze bijeenkomst online gehouden. Wij produceerden voor deze bijeenkomst de videocontent: twee video’s van bedrijfsbezoeken aan innovatieve bedrijven in de regio.

Het eerste bedrijf dat we bezochten was Elma Technology uit Soesterberg. Zij ontwerpen en bouwen besturingssystemen voor verschillende sectoren, bijvoorbeeld offshore, maritiem en duurzame energie. Ze doen projecten over de hele wereld. We spraken de directeur en drie medewerkers van het bedrijf. Zij deelden hun ervaringen met werken in de techniek. Op die manier krijgt de kijker een goed beeld van de mogelijkheden van het werken bij Elma en een technische carrière in het algemeen.

De video is vertoond tijdens de online bijeenkomst en is daarna verspreid via diverse kanalen: nieuwsbrief, Facebook, LinkedIn en YouTube.

 

Terug naar portfolio